IMG_1298.jpg

 

 

Sommerstrikk

2021

Har du lyst til å være med på sommerens kofte mysterium?

I år har jeg laget en kofte med mønster i flere farger, leser du teksten under får du vite litt mer om hvordan det foregår.

 

Sommerstrikken starter 15. juni og avsluttes 15. juli, oppskriften er delt opp i 10 deler som legges ut hver 3 – 4 dag.

Setter du av litt tid hver dag til strikking kan du få kofta ferdig på disse ukene, men du bruker tiden slik du vil og strikker i det tempoet som passer deg.

Sommerstrikken er ment som en hyggelig og sosial aktivitet for deg som er glad i å strikke og ønsker å delta på samstrikk i en lukket gruppe på Facebook.

I gruppen deler vi kunnskap om garn og farger underveis i planleggingen, og etter oppstart er vi sammen og hjelper hverandre slik at alle har muligheten til å komme i mål med arbeidet. Tidligere har dette blitt en veldig koselig gruppe der vi er rause mot hverandre og alle spørsmål besvares i en hyggelig tone.

 

Samstrikken foregår slik at det er kun jeg som vet hvordan modellen blir til slutt, mønster og hvilke farger som benyttes i hver del røpes etter hvert som delene legges ut.

Før oppstart vil jeg komme med gode tips og nyttig informasjon om planlegging og valg av farger, denne informasjonen gis først etter innpass i gruppen.

Wiola.no - kristin.wiola@online.no 

@ 2019 by Kari Hestnes/Sofie Ødegård